lørdag 1. august 2009

Mottar vi den hjelp som de frivillige organisasjonene lover oss?

Les hele innlegget på Wordpress.com:

Mottar vi den hjelp som de frivillige organisasjonene lover oss?

http://bit.ly/cIcyqD

2 kommentarer:

  1. TAKK TIL STOR DR SØRLIG FOR Å LØSE MINE PROBLEMER ER EMAILEN hans (drsunnydsolution1@gmail.com
    Jeg heter Miss Fatima, jeg var gift med mannen min i 5 år. Vi bodde lykkelig sammen i år og ikke før han reiste til Australia for en forretningsreise hvor han møtte denne jenta og siden da hater han meg og barna og kjærligheten hennes eneste. så da mannen min kom tilbake fra turen sa han at han ikke vil se meg og barna mine igjen, så han kjørte oss ut av huset, og han dro til Australia for å se den andre kvinnen. så jeg og barna mine var nå så frustrert, og jeg bodde bare hos mamma, og jeg ble ikke behandlet bra fordi moren min ble gift med en annen mann etter min fars død, slik at mannen hun giftet seg, ikke behandlet henne godt, jeg og barna mine var så forvirrede, og jeg var på utkikk etter en måte å få mannen min hjem, fordi jeg elsker og verne ham så mye, så en dag da jeg surfer på datamaskinen min, så jeg et vitnesbyrd om denne staveboksen DR Sunny, vitnesbyrd deles på internett av en dame, og det imponerer meg så mye jeg også tenker på, gir den en prøve. Først var jeg redd, men når jeg tenker på hva jeg og barna mine går gjennom så jeg kontaktet ham, og han fortalte meg å være rolig i bare 24 timer som mannen min skal komme tilbake til meg og til min beste overraskelse fikk jeg et anrop fra mannen min på den andre dagen spør etter barna og jeg ringte DR Sunny og han sa at dine problemer er løst barnet mitt. så dette var hvordan jeg får familien min tilbake etter et langt stress på å bremse opp av en ond dame, så med all denne hjelpen fra DR Sunny, jeg vil at dere alle på dette forumet skal bli med meg for å si en stor takk til DR Sunny, og jeg vil også råd til noen i slike eller lignende problemer eller noen form for problemer bør også kontakte ham hans e-post er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Enda sin e-postadresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

    Han er spesialisert i den følgende spellen.

    (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.

    (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.

    (3) Hvis du vil bli markedsført på kontoret.

    (4) Hvis du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.

    (5) Hvis du vil ha et barn.

    (6) Hvis du vil være rik.

    (7) Hvis du vil knytte din mann / kone til å være din for alltid.

    (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.

    (9) Hvordan du ble svindlet, og du vil gjenopprette, mistet du penger.

    (10) hvis du vil stoppe skilsmissen din.

    (11) Hvis du vil skille ektemannen din.

    (12) hvis du ønsker at dine ønsker skal gis.

    (13) Graviditet staver for å tenke baby

    (14) Garanterer deg å vinne de fryktelige rettssaken og skilsmisse uansett hvilken scene

    (15) Stopp ekteskapet eller forholdet ditt fra å bryte fra hverandre.

    (16) hvis du har sykdom som (H I V), (CANCER) eller noen sykdom.

    (17) hvis du trenger bønner for utlevering for barnet ditt eller deg selv.

    Igjen sørg for at du kontakter ham hvis du har noe problem, vil han hjelpe deg. hans e-postadresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham umiddelbart ... eller ring eller whatsapp ham nummer +2348077620669

    SvarSlett
  2. Dr Ilekhojie DET HJÄLPAR MIG SPARA MITT FÖRBINDELSE.TEXT ELLER LÄGG HAMMA PÅ WHATSAPP: +2348147400259

    Jag vill vittna om ett stort och kraftfullt stavaggregat som min man lämnade mig och barnen i 2 veckor när jag ringde honom att han inte plockade upp när han kom hem den 3: e veckan han sa till mig att han ville ha en skilsmässa, jag var så ledsen jag grät hela natten han lämnade igen jag var så ensam nästa dag jag letade efter något på nätet när jag hittade en stavslipare som heter Dr Ilekhojie som har hjälpt så många människor med sina problem så jag kontaktade honom med mina problem han sa till mig att det kommer ta 24 timmar och min man kommer tillbaka till mig jag gjorde alla saker han berättade för mig att göra och nästa dag kom min man tillbaka och knälade och tigger han avbröt skilsmässan vi är nu glada tillsammans. kontakta honom på WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller e-post (gethelp05@gmail.com)

    SvarSlett